Rendet e ditës për “Komisioni për Ekonominë dhe Financat”

E premte, 13 dhjetor 2019
13/12/2019
E enjte, 12 dhjetor 2019
12/12/2019
E mërkurë, 11 dhjetor 2019
11/12/2019
E martë, 10 nëntor 2019
10/12/2019
E martë, 03 dhjetor 2019
03/12/2019