Rendet e ditës për “Komisioni për Ekonominë dhe Financat”

E mërkurë, 06 nëntor 2019
06/11/2019
E martë, 15 tetor 2019
15/10/2019
e premte, 11 tetor 2019
11/10/2019
E hënë, 07 tetor 2019
07/10/2019
E martë, 01 tetor 2019
01/10/2019