Rendet e ditës për “Komisioni për Ekonominë dhe Financat”

E hënë, 16 shtator 2019
16/09/2019
E mërkurë, 11 shtator 2019
11/09/2019
E martë, 04 shtator 2019
04/09/2019
E martë, 03 shtator 2019
03/09/2019
E martë, 16 korrik 2019
16/07/2019