Rendet e ditës për “Komisioni për Ekonominë dhe Financat”

E hënë, 15 korrik 2019
15/07/2019
E hënë, 8 qershor 2019
08/07/2019
E martë, 02 korrik 2019
02/07/2019
E martë, 18 qershor 2019
18/06/2019
E martë, 11 qershor 2019
11/06/2019