Rendet e ditës për “Komisioni për Ekonominë dhe Financat”

E mërkurë, 1 korrik 202
01/07/2020
E martë, 23 qershor 2020
23/06/2020
E hënë, 22 qershor 2020
22/06/2020
E mërkurë, 17 qershor 2020
17/06/2020
E martë, 16 qershor 2020
16/06/2020