Rendet e ditës për “Komisioni për Ekonominë dhe Financat”

E enjte, 11 qershor 2020
11/06/2020
E mërkurë, 10 qershor 2020
10/06/2020
E premte, 05 qershor 2020
05/06/2020
E martë, 02 qershor 2020
02/06/2020
E hënë, 01 qershor 2020
01/06/2020