Rendet e ditës për “Komisioni për Ekonominë dhe Financat”

E martë, 20 nëntor 2018
20/11/2018
E hënë, 19 nëntor, 2018
19/11/2018
E mërkurë, 14 nëntor 2018
14/11/2018
E martë, 13 nëntor 2018
13/11/2018
E hënë, 12 nëntor
12/11/2018