Rendet e ditës për “Komisioni për Ekonominë dhe Financat”

E enjte, 8 nëntor, ora 10.00
08/11/2018
E mërkurë, 7 nëntor, ora 10.00
07/11/2018
E martë, 6 nëntor, ora 11.00
06/11/2018
E hënë, 5 nëntor, ora 10.30
05/11/2018
E martë, 30 tetor, ora 10.00
30/10/2018