Rendet e ditës për “Komisioni për Ekonominë dhe Financat”

E martë, 10 nëntor 2019
10/12/2019
E martë, 03 dhjetor 2019
03/12/2019
E hënë, 02 dhjetor 2019
02/12/2019
E mërkurë, 27 nëntor 2019
27/11/2019
e premte, 22 nëntor 2019
22/11/2019