Rendet e ditës për “Komisioni për Ekonominë dhe Financat”

E enjte, 21 nëntor 2019
21/11/2019
E mërkurë, 20 nëntor 2019
20/11/2019
E martë, 19 nëntor 2019
19/11/2019
E hënë, 18 nentor 2019
18/11/2019
e premte, 15 nëntor 2019
15/11/2019