Rendet e ditës për “Komisioni për Ekonominë dhe Financat”

E enjte, 14 nëntor 2019
14/11/2019
E mërkurë, 13 nëntor 2019
13/11/2019
E mërkurë, 06 nëntor 2019
06/11/2019
E martë, 15 tetor 2019
15/10/2019
e premte, 11 tetor 2019
11/10/2019