Rendet e ditës për “Komisioni për Ekonominë dhe Financat”

E hënë, 07 tetor 2019
07/10/2019
E martë, 01 tetor 2019
01/10/2019
E hënë, 16 shtator 2019
16/09/2019
E mërkurë, 11 shtator 2019
11/09/2019
E martë, 04 shtator 2019
04/09/2019