Rendet e ditës për “Komisioni për Ekonominë dhe Financat”

E enjte, 21 janar 2021
21/01/2021
E enjte, 17 dhjetor 2020
17/12/2020
E martë, 15 dhjetor 2020
15/12/2020
E hënë, 14.12.2020
14/12/2020
E enjte, 10 dhjetor 2020
10/12/2020