Rendet e ditës për “Komisioni për Ekonominë dhe Financat”

E hënë, 7 dhjetor 2020
07/12/2020
E mërurrë, 2 dhjetor 2020
02/12/2020
E martë, 1 dhjetor 2020
01/12/2020
E premte, 27 nëntor 2020
27/11/2020
E hënë, 23 nëntor 2020
23/11/2020