Rendet e ditës për “Komisioni për Ekonominë dhe Financat”

E premte, 27 nëntor 2020
27/11/2020
E hënë, 23 nëntor 2020
23/11/2020
E premte, 13 nëntor 2020
13/11/2020
E enjte, 12 nëntor 2020
12/11/2020
E mërkurë, 11 nëntor 2020
11/11/2020