Rendet e ditës për “Komisioni për Ekonominë dhe Financat”

E martë, 10 nëntor 2020
10/11/2020
E hënë, 9 nëntor 2020
09/11/2020
E mërkurë, 4 nëntor 2020
04/11/2020
E martë, 3 nëntor 2020
03/11/2020
E hënë, 02 nëntor 2020
02/11/2020