Rendet e ditës për “Komisioni për Ekonominë dhe Financat”

E premte, 23.10.2020
23/10/2020
E martë, 20 tetor 2020
20/10/2020
E hënë, 19 tetor 2020
19/10/2020
E hënë, 12 tetor 2020
12/10/2020
E enjte, 08 tetor 2020
08/10/2020